Skip to content

MAD Hackathon voor MBO Talent

MAD Hackathon MBO Talent

MAD2022 Winnaar: MBO Talent

MAD2022 Winnaar: MBO Talent

Daar is hij dan! De Public Leadership Foundation organiseert op 16 januari 2023 een hackaton met MBO Talent, de winnaars van de MAD award 2022. Tijdens de hackathon ontwerpen we samen een workshop MAD leadership voor MBO-studenten, die MBO Talent kan inzetten tijdens hun programma’s. Dit is jouw kans om impact te maken!

Waar en wanneer?

De hackathon vindt plaats op 16 januari 2023 in Den Haag op campus Wijnhaven van de Universiteit Leiden (Turfmarkt 99, Den Haag ). Vanaf 15.45 uur ben je welkom. We start om 16.00 uur en ronden om 18.00 uur af.

Waarom deelnemen?

Bij deelname aan de hackathon leer jij het EPIC framework voor publiek leiderschap kennen (Energy, Purpose, Identity & Courage) . Dit framework pas je vervolgens toe om een workshop te ontwikkelen voor MBO-studenten. Het doel is om de studenten te helpen beseffen hoe ook zij het verschil kunnen maken. Dit valt samen met het doel van de PLF, “Making A Difference” (MAD), waarbij we publiek leiderschap zien als een manier om het verschil te maken in de maatschappij door verbinding te creëren en vraagstukken op te lossen. En we helpen MBO Talent, dat is gericht op het empoweren van mbo-studenten!

Niet alleen biedt de hackathon de mogelijkheid om een workshop te bouwen volgens het EPIC framework. Het is ook een leuke kans om op relaxte wijze nieuwe mensen te leren kennen die net als jij het verschil willen maken. En ook nog onder het genot van een hapje en een drankje!

Schrijf je in!

Klinkt deze hackathon jou goed in de oren en ben je geïnteresseerd om deel te nemen? Schrijf je dan in via deze link. We hopen je graag op 16 januari in Den Haag te zien.

Dit Public Leadership Foundation evenement wordt mede mogelijk gemaakt door: