Skip to content
Poppetje vliegt aan zaadpluis wit

De MAD award

Bij écht publiek leiderschap draait alles om "Being MAD": Making a difference! Het gaat om grote en kleine initiatieven, die het verschil maken. Van mensen die we bij de Public Leadership Foundation EPIC noemen: Ze werken met Energie, Purpose, Identity en CourageDe MAD award wordt uitgereikt aan een initiatief dat écht het verschil maakt. Een toonbeeld van MAD leadership. Meer weten over MAD Leadership? Bekijk de TED Talk van onze co-founder Rune Todnem By.

Voor wie is deze wedstrijd?

De MAD award wordt uitgereikt aan een initiatief dat écht het verschil maakt:

  • Are you MAD? Het verschil maken kan op allerlei manieren, waarmee je bijdraagt aan een mooiere wereld. Vanuit de keuken of achtertuin, in de straat of stad, of het universum.
  • Are you EPIC? Het verschil maken is EPIC. Je laat zien hoe je met elkaar Energy, Purpose, Identity en Courage gebruikt.
  • Do you make your difference together? Het verschil maken doe je niet alleen, maar samen. Inclusief, zonder onderscheid in kenmerken, achtergronden en voorkeuren van mensen.


Beantwoord jij deze vragen met JA? Dan komt jouw initiatief misschien wel in aanmerking! Vul hieronder het formulier in en wij nemen contact met je op.

De prijs

De winnaar ontvangt een wisselbeker en een platform voor de verdere ontwikkeling van het initiatief, waarbij MAD leadership voorop staat. De Public Leadership Foundation helpt je om de impact van jouw initiatief te vergroten! Ook is er prijzengeld van € 500,- beschikbaar voor de verdere ontwikkeling van het initiatief.
 

#MAD2022 is een uitgelezen gelegenheid om jouw idee in de schijnwerpers te zetten, te netwerken en ideeën uit te wisselen. Maar de MAD award gaat verder. We stimuleren de winnaar om hun MAD leadership verder te ontwikkelen door van elkaar te leren in ons netwerk van inspirational partners.

Nomineer een initiatief

Ken jij een fantastisch initiatief dat het verschil maakt? Het kan jouw eigen initiatief zijn of van iemand anders. Geef het dan de aandacht die het verdient en nomineer het idee voor de MAD award!

De jury voor de MAD award 2022 bestaat uit:

Ben Kuipers

Ben Kuipers

Organisatieontwikkelaar Verbetervermogen | Directeur Leiden Leadership Centre
Ben Kuipers is co-founder van de Public Leadership Foundation. Sinds jaren is zijn motto: "Performing with people!" Ben gelooft dat de purpose die je als individu, team of organisatie hebt, de basis is voor leiderschap!
Esmeralda de VRies

Esmeralda de Vries

Founder Buurvrouw en buurvrouw bus
Met de Buurvrouw en buurvrouw bus wonnen Esmeralda de Vries en Monique van der Hoek in 2019 de allereerste MAD award! Vandaag de dag is dit initiatief uitgegroeid tot een beweging die écht het verschil maakt!