Skip to content
Poppetje vliegt aan zaadpluis wit

De MAD award

Bij écht publiek leiderschap draait alles om "Being MAD": Making a difference! Het gaat om grote en kleine initiatieven, die het verschil maken. Van mensen die we bij de Public Leadership Foundation EPIC noemen: Ze werken met Energie, Purpose, Identity en CourageDe MAD award wordt uitgereikt aan een initiatief dat écht het verschil maakt. Een toonbeeld van MAD leadership.

Voor wie is deze wedstrijd?

De MAD award wordt uitgereikt aan een initiatief dat écht het verschil maakt:

  • Are you MAD? Het verschil maken kan op allerlei manieren, waarmee je bijdraagt aan een mooiere wereld. Vanuit de keuken of achtertuin, in de straat of stad, of het universum.
  • Are you EPIC? Het verschil maken is EPIC. Je laat zien hoe je met elkaar Energy, Purpose, Identity en Courage gebruikt.
  • Do you make your difference together? Het verschil maken doe je niet alleen, maar samen. Inclusief, zonder onderscheid in kenmerken, achtergronden en voorkeuren van mensen.

Beantwoord jij deze vragen met JA? Dan komt jouw initiatief misschien wel in aanmerking! Vul hieronder het formulier in en wij nemen contact met je op.

De prijs

De winnaar ontvangt een wisselbeker en een platform voor de verdere ontwikkeling van het initiatief, waarbij MAD leadership voorop staat. Ook is er prijzengeld van € 500,- beschikbaar voor de verdere ontwikkeling van het initiatief.

#MAD2019 is een uitgelezen gelegenheid om jouw idee in de schijnwerpers te zetten, te netwerken en ideeën uit te wisselen. Maar de MAD award gaat verder. We stimuleren de winnaar om hun MAD leadership verder te ontwikkelen door van elkaar te leren in ons netwerk van inspirational partners.

De juryleden

fullsizeoutput_54ea

Giulietta Marani

Co-founder Public Leadership Foundation
Giulietta Marani helpt mensen en organisaties zichzelf opnieuw uit te vinden. “Dat lukt alleen als we de verantwoordelijkheid nemen om het verschil te maken. Buiten je eigen comfort zone. Geïnspireerd door anderen.”
Dino Suhonicfoto: Frank Ruiter

Dino Suhonic

Directeur Stichting Maruf, publicist in De Volkskrant, NRC en De Correspondent
Als directeur van stichting Maruf zet Dino Suhonic zich in voor de rechten van queer moslims in Nederland.
fullsizeoutput_54f8

Nienke Bos

Co-founder Stichting Blikverruimers
“Publiek leiderschap is belangrijk voor de toekomst. Voor de meer ervaren generatie, maar ook de nieuwe generatie: We hebben allemaal een verantwoordelijkheid om de wereld een betere plek te maken. Dat is waarom MAD leadership zo belangrijk is!"