Skip to content

Maken jullie het verschil?

Make A Difference iets voor jou? De lijnen voor het aanmelden van initiatieven voor de MAD Award 2022 zijn open! Binnenkort presenteren we de genomineerden op deze website! Welk initiatief verdient wat jou betreft de prijs?

De MAD award wordt uitgereikt aan een initiatief dat écht het verschil maakt:

    • Are you MAD? Het verschil maken kan op allerlei manieren, waarmee je bijdraagt aan een mooiere wereld. Vanuit de keuken of achtertuin, in de straat of stad, of het universum.

 

    • Are you EPIC? Het verschil maken is EPIC. Je laat zien hoe je met elkaar Energy, Purpose, Identity en Courage gebruikt.

 

  • Do you make your difference together? Het verschil maken doe je niet alleen, maar samen. Inclusief, zonder onderscheid in kenmerken, achtergronden en voorkeuren van mensen.

Ken jij een initiatief dat het verschil maakt?

Nomineer het dan voor de MAD award! Bij de Public Leadership Foundation delen we toch graag jullie verhaal! Zie je initiatieven of organisaties waarvan je vindt dat die op deze manier het verschil maken? Laat het ons dan weten!
 

Voor de MAD award van dit jaar:

  • De jury stelt op basis van de aanmeldingen de genomineerden vast.
  • Alle genomineerden presenteren zich op deze website met hun MAD story. In woord, beeld en/of geluid.
  • Het publiek stemt mee. De ranking van de jury en van het publiek bepalen tezamen de einduitslag.

 
Tijdens het MAD event in 2022 maakt de jury de einduitslag bekend

Tip ons over een MAD initiatief!

Vul het formulier in onderaan deze pagina. Geeft je browser het formulier niet weer? Mail ons dan je nominatie op publicleadershipfoundation@gmail.com, onder vermelding van je telefoonnummer en je antwoord op bovenstaande vragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.