Skip to content

#MAD2022

Publiek leiderschap zit in iedereen

Wij geloven erin dat we de wereld mooier en beter kunnen maken wanneer we allemaal in deze continu veranderende tijd onze verantwoordelijkheid nemen en publiek leiderschap tonen. Want iedereen kan ergens verschil in maken. Wij zien publiek leiderschap dan ook niet als iets groots: integendeel kan publiek leiderschap juist ook heel klein zijn. Kortom, publiek leiderschap omvat alle acties en gedrag om samen het verschil te maken; het gaat over gedeelde verantwoordelijkheid in continue sociale ontwikkeling.

 

Laat je inspireren in 2022!

#MAD2022 vindt plaats op donderdagavond 23 juni, bij innovatiecentrum PLNT in Leiden. Van 18:45 tot 21:00 uur brengen we (potentiële) publieke leiders bijeen om elkaar te inspireren om het verschil te maken. Dit betekent aan de slag! Op het MAD event vind je:

  • Inspirerende ontmoetingen met MAD leaders
  • Workshops om jouw eigen MAD leadership te ontwikkelen
  • De uitreiking van de MAD award

Het MAD event is het hoogtepunt van het jaar. We bieden (young) professionals en studenten de kans om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren. Ieder jaar weer keren we geïnspireerd terug van dit event, om het verschil in hun eigen omgeving of bij al hun andere activiteiten te maken!

 

Praktisch

  • Locatie: PLNT, Langegracht 70 te Leiden
  • Tijd: Inloop om 18:45, afsluiting om 21:00 uur

 

Aanmelden

Ben jij erbij op #MAD2022? Laat het ons weten, door onderstaand formulier in te vullen! Is het formulier onverhoopt niet zichtbaar? Stuur dan een mailtje naar publicleadershipfoundation@gmail.com.

 

Bekijk de nominees en breng je stem uit!

Bekijk hier alvast de genomineerde initiatieven van het aankomende #MAD2022 event en stem op jouw favorieten.

 

Ja, ik kom naar #MAD2022!

  • De MAD Award is een initiatief van de Public Leadership Foundation. Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.